DENİZLİ / BABADAĞ - Bekirler İlkokulu

Mrt

Babadağ ilçe Hslk Eğitim merkezinde gerçekleşen ilçe turnuvasında Öğretmenimiz Sultan SÖYLEMEZ nderliğindeki öğrencilerimiz katıldıkları turnuvada büyük başarı sağlayarak rakiplerini eledi. Bekirler İlkokulu'na büyük sevinç yaşattılar. Öğretmenimizi ve Bizi yarışmallarda en iyi şekilde temsil eden Tüm Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İLÇE BİRİNCİLERİMİZ

İLÇE MANGALA İLKOKUL BİRİNCİSİ -YUSUF AKDUĞAN

İLÇE  Q-BİTZ İLKOKUL BİRİNCİSİ- NURŞİDE YILMAZ

Mrt

Deprem anında kendimizi nasıl koruyacağımızı bilmek önemlidir. Ailece, sınıfça veya çalışma arkadaşlarımızla deprem olunca ne yapacağımızın provalarını yaparsak deprem başladığında reflekslerimiz otomatik olarak bizi doğru davranışlarda bulunmaya yöneltecektir. Gerçek bir depremde insanların paniğe kapılmadan doğru hareket etme şansının, her “Çök-Kapan-Tutun” egzersizini çalışıldığında iki kat arttığı bilimsel olarak ispatlanmıştır.

Bizler de Bekirler İlkokulu Ailesi olarak öğrencilerimizi Deprem karşısında bilinçlendirmek adına Deprem hafasında tatbikatınızı gerçekleltirdik. Emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sınıf Öğretmenimiz Sultan SÖYLEMEZ liderliğinde Okulumuzda Akıl Oyunları Turnuvası gerçekleştirildi. Heyacanlı ve çekişmeli dakikaların ardından Turnuvaya katılacak öğrencilerimiz belli oldu. İlçe turnavasında başarılar dileriz.

Şbt

Bakalnlığımız çerçevesinde yürütülen projeler arasında yer alan Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Etkinlikleri Okulöncesi ve İlkokul kısmında başarıyla uygulandı. Deyimler ve atasözleri ile ilgili eğlenceli etkinliklere yer verildi.  Okul Öncesinde ise Denizli ilimizin Kültürel zenginliklerini tanıyarak farklı etkinliklere yer verildi. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumza Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, lçe Milli Eğitim  Müdürü ve Şube Müdürleri okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Öğrencilerle yakından ilgilenen Müdürlerimiz öğrencilerimzle ve öğretmenlerimizle sohbet etiler. Eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerimiz yapılan ziyaetten çok mutlu oldular.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin yürüttüğü "Geridönüşümden Mucizeler " etwinning projesi kapsamında güvenli internet günü hakkında öğrencilerle farklı etkinlikler gerçekleştirildi. İnternette karşılacabilecekleri tehlikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Herkes için daha bilinçli ve güvenli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliklerle öğrenciler bilgilendirici videolarla öğrenirken kodlama etkinlikleriyle farkındalıklarını pekiştirdiler.

Şbt

Yarıyıl tatili sona erdi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için ikinci dönem başladı. Öğrencilerimiz, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından bugün yeniden ders başı yaptı.İki aylık temponun ardından, ikinci dönem ara tatiline ise 5 Nisan Cuma günü çıkılacak. 15 Nisan'da öğrencilerimiz ikinci döneme kaldığı yerden devam edecek.

Ock

2022 Eğitim öğretim yılında Okul öncesi Öğretmenimiz Nermin KUYUCU tarafından yürütülen "OYUNLARLA MATEMATİK PROJESİ" Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketini  de almaya hak kazandı. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Okul öncesi Ocak ayı faaliyeti kapsamında Sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okulumuzda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan yapan Nermin KUYUCU "Masal Öğretmeni " olarak  öğrencilerimize Anadolu Masallarından "Altın Balta " masalını anlattı. Öğrencilerimizin dikkatini çeken masal için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında bu ay Dede Korkut Hikayeleri"nden okumalar yapıyoruz. Dede Korkut'un hikayede kullandığı unsurları ve tarzını kavrıyoruz. Daha sonra bu hikayelerden esinlenerek  kendi hikayemizi oluşturuyoruz. Destek veren öğretmen ve ğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştık. Hafta kapsamında öğrencilerimizle birlikte masal saati, karaoke, eğlenceli oyun saatleri,bilgi yarışması, okul gezileri, resim ve müzik saatleri, doğa yürüyüşleri gibi  birbirinden etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ock

Anasınıfı ve İlkokul kademesinde birinci dönemin bitmesiyle dağıtılan karne ve gelişim raporları öğrenciler tarafından heyecanla karşılandı. Öğretmenlerimiz hazırlıklarıyla öğrencilerin heyacanı katlandı. Gün içi etkinliklerle eğlenen öğrencilerimiz 1.dönemi iyi dileklerle kapattılar.

Ock

İlkokul birinci sınıf öğrencilerimiz Hümeyra Nur öğretmenimizin katkılarıyla artık okuma yazmayı öğrenmenin heyecanını yaşadı. Karne öncesi sınfta gerçekleşen "Okuma Bayramı"şenliğine velilerimiz de destek verdiler.  Öğrencilerimiz ve velilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen Öğretmimiz HÜMEYRA NUR SARIKAYA 'ya öğrencilerimize ve vellilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bekirler İlkokulu Öğrencileri Karne Öncesi Faaliyet Haftası Kapsamında Denizli'ye Sinemaya "HAYRİMATÖR" fimine gitti. Sinemanın ardından Oyun alanına giden çocuklar dönem yorgunluğunu attılar. Gezinin Mutluluğu yüzlerine yansıyan öğrencilerimizin adına biz öğretmenler de çok mutluyuz. Destek veren öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza Pamukkale Üniveristesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından ziyaret gerçekleşti.  Tıp Fakültesi öğrencilerinin kendi oluşturduğu @paütıpdüşlerdengülüşlere proje ile köy çocuklarının hayaellerine mutluluk ekleyen değerli ekibe çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimize gelirken hediyeleri de unutmayan kocaman yürekli öğrencileri ağırlamaktan çok memnun olduk.