DENİZLİ / BABADAĞ - Bekirler İlkokulu

Ekm

Bekirler İlkokulu 31 Öğrenci ve 3 öğretmeni ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'na giderek akülü arabalarla trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi. Bu eğlenceli parkurun ardından Adalet mahallesindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulunduk. Burada yaralanma ve kazalara karşı nasıl önlemler alabiliriz? konulu eğitimin ardından Minik İtfaiyecilerimiz itfaiye arabasından su çekerek hortumla yangın hedef tahtasına su fırkırttılar. Çok keyifli ve eğitici bir gezi oldu. Geziye katkı sağlayan Tüm öğretmnelerimize destek veren velillerimize teekkür ederiz.

Ekm

Hayvanlar gününde sokaktaki canları unutmayarak, öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimizle mama beslemesi yaptık. Sokakta yaşayan hayvanlara nasıl yardım edebilirz konusunda güzel bir tecrübe edindik. Destek veren çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası öğrecilerin hazırladığı programla kutlandı.

Eyl

4-8 Eylül 2023'te uyum eğitimleri sonrası tüm kademelerde okullar 11 Eylül'de açılacak.

Eyl

Okul yararına düzenlenen kermesin ilk olmasına rağmen ilgi büyüktü.

OKULDA WAFFLE PARTİSİ

OKUL BAHÇESİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLER KAHVALTIDA BULUŞTU.