DENİZLİ / BABADAĞ - Bekirler İlkokulu

May

Her İnsan Bir Engelli Adayıdır. Engelli İnsanların sorunlarına dikkat çekmek , topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda okul öncesi ve ilkokul kademesinde hafta boyunca  farklı etkinlikler düzenlendi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ NİSAN AYI ETKİNLİKERİ  NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINA DENK GELMESİYLE DOLU DOLU GEÇTİ. HEM MİLLİ DUYGULAR İÇEREN HEM DE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATAN ŞİİR VE ŞARKILAR ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BENİMSENDİ VE EZBERLENDİ. HEM BAYRAMLARI KUTLADILAR HEM DE DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA İLGİLİ ŞİİR VE ŞARKILARA YER VERDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Modelin beceriler çerçevesi oluşturulurken akademisyen, öğretmen ve diğer eğitim paydaşlarının katılımıyla yirmi çalıştay düzenlendi. Sonrasında her bir ders için oluşturulan ekipler, yüzlerce toplantı yaparak müfredatın hazırlıklarını tamamladı. Bir haftalık askı sürecinin ardından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca son eleştiri, görüş, öneri ve paylaşımlar doğrultusunda revize edilecek ve son şekline ulaşacak.

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak...

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İSTİKLAL MARŞI VE SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI. ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI FARKLI GÖSTERİLERLE DEVAM ETTİ. GÖSTERİLER YERİNİ YARIŞMLARA BIRAKINCA PROGRAMIMIZ DAHA DA RENKLENDİ. EMEK VEREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDERİZ. BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Okul Öncesi Etkinlikliği Milli Duygular içeren Şiiir tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizle birlikte Arif Nihat ASYA'nın BAYRAK şiirini birlikte inceledik. içindeki kelimlerin hangi sesle başladığını bulmaya çalıştık. Şiirle ilgili Farkli Çalışmalar yaptık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Etkinlikleri Aylık Çalışma Çizelgesine göre büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimiizin Zenginlikleri projesi Kpasamında Mart ayı son etkinliği tamamlandı. hikaye sonrası eş anlamlı ve zıt anlamlı kelime kartlarıyla farklı çalışmalar yapıldı. Anasınıf öğrencilerinin ilgisini çeken etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında farklı bir etkinliğe yer verildi. Hikayenin kartları hazırlanarak Pazen tahta üzerinde anlatma etkinliği yapıldı. Hikaye sonrası soru cevap yapılarak hikaye sonrası pekiştirme yapıldı.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI KAPSAMINDA (MASAL ANLATMA TEKNİĞİ) "KOCA NİNE İLE TİLKİ "MASALI OKUNARAK MASALLARLA İLGİLİ GRSELLER BOYANDI. DAHA SONRA KELİME TÜRETME İLE İLGİLİ ÇALIŞMA SAYFALARI VERİLEREK HAZIRLANAN BULMACA ÇÖZÜLDÜ EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANASINIFINDA TÜM SINIFIN ETKİN KATILIMIYLA BİLİNMEYEYN KELİMELERE YÖNELİK KELİME KARTLARI HAZIRLANARAK MERAK UYANDIRAN FARKLI BİR ETKİNLİK YAPILDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPASAMINDA MART AYI İKİNİ HAFTA ETKİNLİĞİ OLAN KELİMELER TEMALAR BAĞLAMINDA AYRIŞTIRILIR ETKİNLİĞİ ANASINIFI HİKAYE OKUMA SAATİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Mart Ayı Birinci Hafta Etkinliği Olan Etkileşimli Kitap Okuma Yönteminde Belirlene Bilinmeyen Kelimelere Yönelik SÖYLE-ÇİZ Etkinlikleri anasınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

BABADAĞ İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE TARAFİK KURALLARI HAKKINDA EĞİTM VERİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz 3-A öğrencilerinden Sevde Sultan Kıvılcım 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü etkinlikleri kapsamında yapılan Resim Yarışmasında okulumuzu temsil etti. Babadağ İlçe Birincisi, Denizli İl üçüncüsü oldu.Kendisini ve ailesini tebrik ederiz. Emekleri için öğretmenimiz Sultan Söylemez'e teşekkür ederiz.

Mrt

üLKEMİZİN BAĞIMSIZLIK SEMBOLLERİNDEN BİRİ OLAN iSTİKLAL MARLIMIZ BUNDAN 103 YIL ÖNCE 12 MART 1921 YILINDA MEHMET AKİF ERSOY TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. İSTİKLAL MARŞIMIZ BİR MARŞTAN DAHA DERİN ANLAMLAR TAŞIR. 724 ESER ARASINDAN SEÇİLEN MARŞIMIZ,TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK VE ÖZGÜRLÜK RUHUNU, DUYGUULARINI İFADE EDER. HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA OKULUMUZDA DA GÜNÜN ANLAM VE ONEMİ İLE İLGİLİ  KUTLAMA PROGRAMI HAAZIRLANDI. SINIF İÇİ SLAYTLAR VE FİLMLER İZLENDİ. MEHET AKİF ERSOY'U  ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATARAK ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIK.